Mijn expertise ligt in het leiden van grotere ICT-projecten en Business Intelligence. Ik doe dit zowel bij commerciële bedrijven als non-profit organisaties. Mijn werkervaring vind je op mijn LinkedIn.

ICT-projecten

Enkele voorbeelden van ICT-projecten waarvan ik projectleider was:

  • Implementatie en migratie softwarepakketten
  • Inrichting en migraties naar Office365
  • Herziening van software inrichting bij wijzigende werkprocessen
  • Europesche aanbesteding dossiersoftware
  • Implementatie AVG

Data

Verder heeft data altijd mijn interesse gehad. Veel organisaties verzamelen data; vaak op vele plekken in de organisatie en in verschillende bestanden en databases. Daarnaast zie je dat data ook steeds vaker buiten organisaties beschikbaar gesteld wordt. Door het combineren van deze interne en externe data ontstaat waardevolle informatie die mensen en organisaties ondersteunt. Dit heeft zowel betrekking op de dagelijkse praktijk als op het bepalen van een organisatiebrede strategie. Op deze manier bezig zijn met data en informatie vind ik enorm interessant!

Vanuit deze achtergrond ben ik graag bezig met de volgende onderwerpen:

  • Big data analyse
  • Business Intelligence
  • Ontwerpen en bouwen datawarehouses
  • Ontwikkelen dashboards met PowerBI en Tableau